Ресторант Пампорово – хотел Екстрийм

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Ресторант Екстрийм™ Пампорово

ресторант пампорово Екстрийм

Ресторантът в хотел Екстрийм Пампорово предлага асортимент от европейската кухня и традиционни български специалитети, съчетани с традиционните вкусове на Родопите, пазени от десетилетия. В ресторанта ни наред с класическите ястия можете да изберете и диетично меню, както и разнообразие от вегетариански ястия. Изисканата селекция от вина и алкохолни напитки ще допълни вкусовите Ви усещания на обяд или вечеря.

Специално детско меню се изготвя по предварителна заявка. Хотелът предлага Рум Сервиз в работното време на ресторанта.
Ресторантът на хотел Екстрийм Пампорово ще Ви очарова и с местни родопски специалитети. Нашият екип готвачи е направил чудесно съчетание между традиционната европейска кухня и дългогодишните местни гоздби. Заповядайте в нашия ресторант, независимо дали сте гост на хотела или ни. Ще се насладите на гостоприемственост и отлична храна.

Ресторантът е подходящ да приюти и малко фирмено мероприятие – тиймбилдинг или корпоративна вечеря. За запитвания и повече информация, моля свържете се с нашия екип.

Работно време: всеки ден от 8:00ч.-23:00ч.

 

Лоби бар

заведения Пампорово

След дългия ден в планината се ободрете с чаша ароматен чай, кафе или напитка, споделена с приятна компания в уютния Лоби бар, който е чудесно място и за коктейл преди или след вечеря.

Нашите бармани ще могат да Ви предложат и селекция коняци, уиски и ром. Разгледайте нашата винена листа и изберете бутилка по Ваш вкус. Изпийте чаша прясно изцеден сок или шейк преди излета в планината или ски деня.

Уютът на лоби бара на хотела е подчертан и от нашата камина. Тук ще се почувствате на място, където ще искате да се завръщате отново и отново.

 Работно време: всеки ден от 8:00ч.-24:00ч.