Спа процедури

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Спа процедури

Ароматерапия – Този тип масажи имат изключително тонизиращ, подмладяващ и удовлетворяващ ефект. В течение на много векове човекът се е стремил да опознае тайната на ароматите, да ги извлече от растенията и да ги накара да му служат. Получаваните от растенията ароматни многокомпонентни композиции на летливи органически съединения (ароматични въглеводороди) осигуряват многостранно въздействие на физиологията на човека във всички нюанси на неговата индивидуалност. Разнообразието на молекулярни форми на ароматичните въглеводороди, образуващи три ароматни тона в букета на етеричното масло, им позволява да въздействат и на епидермиса, и на дермата, и на подкожно-мастната тъкан, и на кръвоносните съдове, и на течностите в организма, и на тъканите, и на системите от органи, и на междуклетъчните структури.

Медотерапия – Медът въздейства лечебно на организма директно през кожата и прилаган като терапия, меденият масаж възстановява естествената способност на организма да се самоочиства от отровите. Масажът с пчелен мед спада към т. нар. активиращи терапии (лечебно докосване, рейки, акуперсура, акупунктура, апирефлексотерапия и др.). При него се съчетават третирането на кожата с ръце, стимулирането на определени точки и съчетаване с лечебните свойства на пчелния мед. През порите той попада в организма. При този масаж са съчетани няколко различни лечебни подхода. Рязкото подобрение на кръвообращението в дълбоките слоеве кожа и мускулните влакна, способства за подобряване подхранването на вътрешните органи и тъкани. Медът, предавайки биологически активните вещества, абсорбира токсините и способства за бързото им изхвърляне от организма. Такъв вид масаж се прави за увеличаване на лимфотока и прочистване на кожата.Този метод е бил известен още в древен Тибет. Основан е на взаимодействието на кожата и биологически активните вещества в състава на меда, включвайки стандартните механизми на действие на другите видове масаж.

Шоколадова терапия – Шоколадовите терапии за тяло са истинска наслада за кожата и душата. Нарича се още най-чувствения и глезещ масаж, масажът на усмивките и радостта. Активните съставки на какаото внасят в организма голямо количество полифенолни съединения, които дезактивират свободните радикали, спират вредните окислителни процеси и запазват клетките и тъканите млади за по-дълго време. Аромата на шоколад допринася за освобождаване на серотонин в мозъка, който е отговорен за чувството на наслада и по този начин предизвиква състояние на опиянение и релакс, довежда до много положителни емоции и отстранява стреса. Специалисти твърдят, че какаовото масло помага на мозъка да изработва вещество сходно с опиума, което освобождава хормона ендорфин, даващ чувство на превъзбуда.

Винена терапия – Целебните свойства на виното и гроздето се използват в разнообразни СПА-програми за лице, тяло, педикюр. Винотерапията избавя от стрес, наднормено тегло, оказва антицелулитно действие, освобождава от токсини, явява се идеална процедура за зряла и повяхнала от слънцето кожа. Прилага се след уморителни вечери за възвръщане на жизнените сили, както и при всички състояния на отпадналост, пролетна умора и други. Помага за освобождаване на тялото от токсини, премахва умората, повишава тонуса. Аромата на грозде допринася за подобряване на общото състояние на тялото, за отстраняване на последиците от употреба на алкохол, висококалорични, пикантни храни и други токсини от различно естество.

Пилинг на цяло тяло –  пилингът е козметична процедура за дълбоко почистване на лицето и тялото, която позволява да се отстранят мъртвите частички епидермис и да се изведат токсините и шлаките от организма. Процедурата подобрява кръвообращението, нормализира лимфотока, намалява подкожния мастен слой и прави кожата по-мека, стегната и еластична. SPA пилингът често предхожда масажа. Той отваря порите и затопля кожата, благодарение на което ароматните масла и козметичните средства проникват по-дълбоко в кожата, което повишава общоукрепващото действие на масажа.

Частичен пилинг – пилингът е козметична процедура за дълбоко почистване на лицето и тялото, която позволява да се отстранят мъртвите частички епидермис и да се изведат токсините и шлаките от организма. Процедурата подобрява кръвообращението, нормализира лимфотока, намалява подкожния мастен слой и прави кожата по-мека, стегната и еластична. SPA пилингът често предхожда масажа. Той отваря порите и затопля кожата, благодарение на което ароматните масла и козметичните средства проникват по-дълбоко в кожата, което повишава общоукрепващото действие на масажа.

Вана на Клеопатра – Тази процедура със звучното име ‘Ваната на Клеопатра’ е баня за отпускане на тялото и постигане на красота. Ваната е снабдена с различни естествени козметични продукти като масла и мляко, екстракти от билки и цветя, специални ароматни съставки. Температурата на водата във ваната е около 38° С.

Джакузи със соли и пилинг – Антистрес процедура за прочистване на тялото от токсини с пилинг

Джакузи със соли и пилинг за двама – Антистрес процедура за прочистване на тялото от токсини с пилинг

Джакузи със соли плюс класически масаж – Неповторима комбинация от отпускаща вана с 100% естествени морски соли с високо съдържание на минерали последвана от тонизиращите предимства на класически масаж.

Джакузи със соли и класически масаж за двама – Една прекрасна процедура за двама – докато половинката Ви се отпуска във вана с топла вода и 100% естествени морски соли с високо съдържание на минерали, Вие ще се наслаждавате на тонизиращите предимства на класически масаж. Насладете се заедно на приятни мигове!

Джакузи със пяна и класически масаж – Неповторима комбинация от отпускаща вана с ароматна пяна последвана от тонизиращите предимства на класически масаж.

Джакузи с пяна и релаксиращ масаж за двама с бутилка пенливо вино и фелитирани плодове – Една прекрасна процедура за двама – докато половинката Ви се отпуска във вана с топла вода и прекрасни аромати, Вие ще се наслаждавате на релаксиращ масаж със специално релакс масло. Насладете се заедно на приятни мигове!

Джакузи с пяна и ароматерапия – Неповторима комбинация от отпускаща вана с ароматна пяна последвана от тонизиращите предимства на на аромотерапия с етерични масла.

Джакузи с пяна и аромотерапия за двама с бутилка пенливо вино и фелитирани плодове – Една прекрасна процедура за двама – докато половинката Ви се отпуска във вана с топла вода и прекрасни аромати, Вие ще се наслаждавате на аромотерапия с етерични масла. Насладете се заедно на приятни мигове!