VIP SPA-зона

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Хотел Екстрийм разполага с уникална по рода си ВИП зона в СПА центъра. ВИП зоната е оборудвана с мултимедийно джакузи, както и място за масажи. ВИП зоната е подходяща за роматична вечер с чаша вино с любимият човек. Предлагаме и различни пакети с екстри.

Част от пакетите са:

Джакузи със соли и пилинг – Антистрес процедура за прочистване на тялото от токсини с пилинг

Джакузи със соли и пилинг за двама – Антистрес процедура за прочистване на тялото от токсини с пилинг

Джакузи със соли плюс класически масаж – Неповторима комбинация от отпускаща вана с 100% естествени морски соли с високо съдържание на минерали последвана от тонизиращите предимства на класически масаж.

Джакузи със соли и класически масаж за двама – Една прекрасна процедура за двама – докато половинката Ви се отпуска във вана с топла вода и 100% естествени морски соли с високо съдържание на минерали, Вие ще се наслаждавате на тонизиращите предимства на класически масаж. Насладете се заедно на приятни мигове!

Джакузи със пяна и класически масаж – Неповторима комбинация от отпускаща вана с ароматна пяна последвана от тонизиращите предимства на класически масаж.

Джакузи с пяна и релаксиращ масаж за двама с бутилка пенливо вино и фелитирани плодове – Една прекрасна процедура за двама – докато половинката Ви се отпуска във вана с топла вода и прекрасни аромати, Вие ще се наслаждавате на релаксиращ масаж със специално релакс масло. Насладете се заедно на приятни мигове!

Джакузи с пяна и ароматерапия – Неповторима комбинация от отпускаща вана с ароматна пяна последвана от тонизиращите предимства на на аромотерапия с етерични масла.

Джакузи с пяна и аромотерапия за двама с бутилка пенливо вино и фелитирани плодове – Една прекрасна процедура за двама – докато половинката Ви се отпуска във вана с топла вода и прекрасни аромати, Вие ще се наслаждавате на аромотерапия с етерични масла. Насладете се заедно на приятни мигове!